Müjgan Karaçalı İlkokulu

Vizyon: Eğitim anlayışı ile dünyaca bilinen, lider, yenilikler yaratan evrensel bir okul.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek, beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Bitiş:09:00-14:40 Çocuk Kulübü Başlangıç Bitiş:15:00-17:30
Servis Bilgisi: Okul servisimiz vardır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz İlkokul olduğu için sınav istatistikleri bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Jimnastik, Basketbol, Futbol, Badmington,
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda her yıl Bilim Şenliği düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları: eTwinning projeleri Sıfır Atık projesi Beslenme Dostu Okul Beyaz Bayrak Projesi
Diğer Hususlar: Okulumuzda tam gün eğitim verilmekte olup isteyen velilerimizin çocuklarına okul sonrası, Çocuk Kulübünde, Yaratıcı Drama, Satranç, İngilizce, Müzik, etkinlikleri ve temel derslerden destek eğitimi de verilmektedir. Okul güvenliğimiz 8:00/18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Çocuklarınızı sabah 08:00 dan itibaren okulumuza güvenle bırakabilirsiniz. Okul da yemekhane mevcuttur. Çocuklar öğle yemeğinde okul yemekhanesinden ücret karşılığı yararlanabilir.

WEB - https://mujgankaracali.meb.k12.tr

Adres - YENİBATI MAH.2026.CAD.NO. 60 06370 BATIKENT/ANKARA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yenimahalle İlçesinin Batısında yer almaktadır. 1 km yakınında Yenimahalle Devlet Hastanesi bulunmaktadır.

Adres - YENİBATI MAH.2026.CAD.NO. 60 06370 BATIKENT/ANKARA

Ulaşım Okulumuza Batıkent Metrosu-295 ve 297 no´lu otobüsleri ya da 06 Yenimahalle minibüsleri ile ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 12 km mesafededir.